март 29, 2024

Гергана Капзамалова зашеметява с тяло (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/gergana-kapzamalova-zashemetyava-s-tyalo-snimki/146459 Kliuki.net
Гергана Капзамалова зашеметява с тяло (Снимки)

Гергана Капзамалова от "Женени от пръв поглед" крие супер стегнато тялоГергана Капзамалова може да накара много моделки да й завиждат

Гергана Капзамалова определено зашеметява не само с визията, но и с тялото си. Една от най-обсъжданите участнички в риалити формата "Женени от пръв поглед" не скри още във видео визитката си, че определено държи много на външния си вид и затова прави всичко необходимо, за да го поддържа. Като в това число влизат и редовните посещения във фитнес залата.

gergana tqlo2Гери разкрива, че при всяка възможност е в залата за тренировки, а резултатът е повече от видим. Хубавицата притежава тяло, за което могат да й завиждат не малко модели и звезди. Това се вижда идеално на снимките, на които Капзамалова се е снимала със спортния си екип. А на една от тях даже е и без него.

Гергана КапзамаловаДа не говорим, че освен визия, в "Женени от пръв поглед" се видя ясно, че Гергана притежава и доста приятен характер. Който обаче за съжаление сякаш не е оценен от съпруга й Георги. Който й беше избран от специалистите.

Софтуерният специалист очевидно не е особено впечатлен от избраницата си. Тъй като няма никакво друго логично обяснение за изключително грубото му на моменти държание спрямо нея.

Георги не спира да пуска хапливи забележки по адрес на Гери, като дори й забрани да ходи на високи токчета, тъй като не търпял жените да са по-високи от него. Освен това той си позволи да заяви пред камерите, че съпругата му на моменти се държи като истинска кифла и това го дразни.

Самата Гергана пък явно усети този негативизъм към се бе си и изкоментира само, че явно усмивката на Георги е просто параван, зад който той крие истинския си нрав.

Гергана Капзамалова