март 29, 2023

Гергана от "Женени от пръв поглед" крие тъмно минало?

https://kliuki.net/kliuki/gergana-ot-zheneni-ot-prav-pogled-krie-tamno-minalo/146451 Kliuki.net
Гергана от "Женени от пръв поглед" крие тъмно минало?

Гергана от "Женени от пръв поглед" умишлено крие факти от миналото си

Гергана от "Женени от пръв поглед" е имала проблем с алкохола и наркотиците преди години

Гергана от "Женени от пръв поглед" крие доста пикантни факти от миналото си. От kliuki.net разбрахме, че красивата млада жена преди години е имала сериозни проблеми с алкохола и наркотиците. В това се кълне наш редовен читател, пожелал анонимност.

[caption id="attachment_91632" align="alignleft" width="300"]"Женени от пръв поглед" Георги и Гергана в Рим[/caption]

Мъжът твърди, че хубавицата е имала силна страст както към чашката, така и към кокаина и буквално не е излизала от нощните заведения. Тези й проблеми довели не само до края на първия й брак, но и до краха на всичките й останали връзки с мъже.

Близки на Гергана отказаха да потвърдят в прав текст, че въпросната информация е напълно достоверна. Ние също не се наемаме да твърдим категорично, че думите на източника ни са 100%-ва истина. Близките на Гери само загатнаха, че дори тези проблеми да ги е имало, те вече са в миналото и тя е успяла да се справи напълно с тях.

"Женени от пръв поглед"За което говори и татуировката й, посветена на побеждаване на зависимостите с помощта на силна вяра. 30-годишната жена имала силното желание да започне живота си на чисто и точно затова се записала за участие в "Женени от пръв поглед".

Където обаче не извади особено голям късмет, съдейки по поведението на избрания от специалистите като най-подходящ за нея Георги. От самото начало софтуерният мениджър не спира да критикува половинката си и да пуска хапливи забележки по неин адрес.

Той дори си е позволил да я нарече "кифла" пред камерите на екипа - коментар, който все още не е излъчен (Вижте повече ТУК). След първоначалната еуфория самата Гери също започна да усеща истинския нрав на половинката си и не скри, че има чувството, че цялото му усмихнато поведение е само поза, която прикрива характера му.