април 20, 2024

Гергана от Женени от пръв поглед - отново булка? (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/gergana-ot-zheneni-ot-prav-pogled-otnovo-bulka-snimki/146539 Kliuki.net
Гергана от Женени от пръв поглед - отново булка? (Снимки)

Гергана от Женени от пръв поглед с трета сватба, не казва кой е късметлиятаГергана от Женени от пръв поглед разбуни духовете със снимките от сватбата

Гергана от Женени от пръв поглед май е станала булка за трети път. За това намекна самата тя със снимки, които качи в личния си профил във Фейсбук. Красавицата публикува няколко фотоса от Доминиканската република, където беше на почивка, а приятелите й в социалната мрежа дори заподозряха, че е на втори меден месец, заедно с Георги, с когото може да са успели да загладят разногласията си.

[caption id="attachment_92042" align="alignleft" width="300"]Гергана от Женени от пръв поглед е в Пунта Кана Гергана от Женени от пръв поглед е в Пунта Кана[/caption]

Пловдивчанката обаче разбуни духовете, като качи снимка на сватбен олтар и сватбена арка и реторично попита приятелите си какво мислят сега. Повече от очевидно е, че Гери е била на сватба в екзотичната страна. Като не отрича коментарите към поста си, че сватбата е нейната собствена. Ако действително тя е била булката, интересно кой ли ще е късметлията?

От епизодите на Женени от пръв поглед, излъчени до момента, ясно се вижда, че тя и избраният й съпруг Георги имат сериозни противоречия помежду си и определено не се разбират. Появиха се дори слухове, че те са първата двойка, която се е развела след изтичането на необходимите пет седмици брак, поставени като условие от продуцентите на риалитито.

Така че е доста малко вероятно двамата да са изгладили различията си и да са решили да си спретнат втора романтична сватба. Още повече, че с поста си Гери твърди, че е доволна, че е успяла да преодолее поредното препятствие. Като най-вероятно говори за отношенията си със софтуерния инженер.

А може просто хубавицата да е поканена на сватба на свои близки, а просто да се закача с приятелите с в мрежата, като намеква, че тя самата е булка. Предстои да разберем .

geri punta kana geri punta kana1 Гергана Капзамалова Гергана Капзамалова