март 31, 2023

Гергана преобразена, втали се до неузнаваемост (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/gergana-preobrazena-vtali-se-do-neuznavaemost-snimki/144321 Kliuki.net
Гергана преобразена, втали се до неузнаваемост (Снимки)

Гергана изненада феновете с перфектна форма след като години наред се бореше с излишните килца

Гергана очарова феновете като се появи преобразена на последното си участие. Поп фолк певицата е направо неузнаваема след като е отслабнала повече от драстично. От доста закръглената фигура, с която Гергана стряскаше почитателите си до преди няколко години, не е останала и следа.

[caption id="attachment_78031" align="alignleft" width="300"]Гергана сега Гергана сега[/caption]

Вместо това изпълнителката се появи сериозно вталена на последното си участие и събра погледите на гостите на столичната дискотека. За изявата си Гергана се беше спряла на червена рокля, с която да демонстрира новата си визия. За радост на феновете й, певицата не се е поддала на модерната напоследък мания за драстично отслабване. И за разлика от колежката си Преслава не се е превърнала в кожа и кокали.

"Сега изглежда супер, дано се задържи така. А не се вманиачи да става още по-слаба", коментират форумци. Припомняме ви, че Гергана напълня доста сериозно преди години и от финото, младо момиче, което покори публиката, не беше останала и следа.

За радост на феновете й обаче Гергана явно се е взела в ръце и решила да се погрижи за себе си. Разгледайте и вие новите снимки на Гергана в галерията ни и преценете сами има ли разлика с преди.

[gallery link="file" ids="78032,78033,78034,78035,78036,78037"]