април 19, 2024

Гери-Никол пръска лошотия наред: Дебеланата с късите крака блъсна 7-годишно дете, няма такава злобарка!

https://kliuki.net/kliuki/geri-nikol-praska-loshotiya-nared-debelanata-s-kasite-kraka-blasna-7-godishno-dete-nyama-takava-zlobarka-2/166925 Kliuki.net
Гери-Никол пръска лошотия наред: Дебеланата с късите крака блъсна 7-годишно дете, няма такава злобарка!

Певицата е хем грозна, хем зла!

Гери-Никол Георгиева, която навремето не беше достатъчно добра, за да се изявява сама в “Х Фактор“, а я бутнаха в група, не спира да пада все по-ниско. Тя е не само надменна, дебела и грозна, но и зла. Всичко в комбинация вече минава всички граници.

Едва ли има нормален човек, който би отказал снимка с дете, но Гери-Никол доказа лошотията си, като не само отказа, но и избута 7-годишно момиченце. Малката Мери искаше да се снима със своя идол, а в замяна получи безскрупулно изблъскване. Добър урок за едно дете, за да се замисли следващия път на кого да е фен.

За скандалната случка алармираха до редакцията ни възмутени майки, станали свидетелки на грозната сцена. Те се оплакват от отношението на Гери-Никол към всички деца.

Злобата и комплексите на 24-годишната варненка са донякъде обясними. Въпреки че се има за голямата звезда и самочувствието й е без грам покритие, в музикалните среди никак не я толерират. Затова в Бг Радио тя никога не е печелила награда и парчетата й не се въртят. Да не са луди да си плюят на името с измислените песни на една измислена певица.

Само един зъл и злобен човек може да не обича децата и да не се отнася добре към тях. Гери-Никол може да има парите на баща си, но няма душа на чист човек. Нейната душа е пълна само с мисли как да се направи на велика, но дори и това не може като хората.

Неслучайно нито един мъж не се задържа около „певицата“. Кой може да издържи всеки ден да му се правят на голямата работа, а на всичкото отгоре и без никакви аргументи.

Поне външността й да беше добре, за да има за какво да се хване човек, но и тя куца жестоко. Надали много мъже могат да се възбудят от пигмей с къси крака и огромна задница, която може да побере цяла футболна топка. Месищата й висят отвсякъде, което е много грозно за едно младо момиче. Все едно е на 44, а не на 24 г. Покъртителна гледка.

И точно тази жена, която на всичкото отгоре не може да изпее нито един по-труден висок тон, което се видя от участието й в „Като две капки вода“, да се прави на велика и да блъска деца. Смешно и нелепо.