март 25, 2023

Гери от Женени от пръв поглед се озъби на Георги: Дразниш ме!

https://kliuki.net/kliuki/geri-ot-zheneni-ot-prav-pogled-se-ozabi-na-georgi-draznish-me/146601 Kliuki.net
Гери от Женени от пръв поглед се озъби на Георги: Дразниш ме!

Гери от Женени от пръв поглед най-накрая не издържа и се озъби на съпруга си

Гери от Женени от пръв поглед каза на Георги всичко, което мисли за него

Гери от Женени от пръв поглед най-накрая се озъби на Георги. Пловдивчанката очевидно вече не издържа на лицемерното и надуто поведение на съпруга си и в прав текст му заяви, че я дразни страшно много. "Нервираш ме!", категорично заяви Гергана пред мъжа си и психолога на шоуто.

[caption id="attachment_92334" align="aligncenter" width="300"]Гери от Женени от пръв поглед се озъби на Георги Гери от Женени от пръв поглед се озъби на Георги[/caption]

По всичко личи, че отношенията помежду им са необратимо развалени след като софтуерният инженер от самото начало се заяжда с половинката си и директно я обижда, наричайки я кифла. До момента Гери се сдържаше и се опитваше да даде шанс на брака им, но очевидно и на нея вече й писна от двуличието на половинката й. И ако до скоро хубавицата предпочиташе да излива чувствата си само пред камерите, то вече не ги спестява и на мъжа си и му каза в лицето всичко, което мисли за него.

Предвид егоцентричния нрав на 34-годишния мъж пък, това е началото на края на брака им, коментират специалистите. И в друга от двойките - Антония и Атанас, предстоят сътресения. Пълната Антония за пореден път се изживява като примадона и се тръшка, че Наско не е достатъчно открит с нея.

Не особено привлекателната участничка държи сметка на половинката си за всяка негова крачка и дума и прави жестоки драми, ако нещо не й изнася. Този път пухкавелката дори си позволява да постави условие на свития Наско, че ако не започне да се държи както тя иска, след изтичането на петте седмици ще го изгони от дома си и той ще трябва да се върне обратно в общежитието.

Което би било по-добрия вариант за него, вместо живот с тази ужасна жена, коментират втрещените зрители.

Готови ли са героите в Женени от пръв поглед да положат усилия, за да намерят решения за всички разногласия? Това ще видим в следващия епизод във вторник, 28 април, от 21 часа по Нова! Posted by Женени от пръв поглед on Wednesday, April 22, 2015