юни 08, 2023

Глория все по-трудно се усмихва, лицето й се вкамени (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/gloriya-vse-po-trudno-se-usmihva-liceto-y-se-vkameni-snimki/143306 Kliuki.net
Глория все по-трудно се усмихва, лицето й се вкамени (СНИМКИ)

Глория все по-трудно се усмихва, операциите вкамениха лицето й

Глория все по-трудно се усмихва, забеляза Kliuki.net!

Любимката на поне две поколения, които тачат чалгата, притесни силно околните на последното си участие. Гло беше избрала супер тоалет и демонстрира завидни форми.

[caption id="attachment_67415" align="alignright" width="300"]Глория все по-трудно се усмихва, лицето й се вкамени Глория все по-трудно се усмихва, лицето й се вкамени[/caption]

Мъжете не спряха да я оглеждат цяла вечер, но когато се приближиха за снимки с нея, останаха втрещени от лицето й. То буквално се е вкаменило, а Глория и да иска не може да го раздвижи в широка усмивка.

Операциите на изпълнителката определено са й в повече. Ботоксът е на път да я превърне в мумия, коментират ужасени хората. Разбира се, това не пречи на звездата, защото тя държи на първо място да е млада и свежа.

Сигурно цената си струва, но пък не е никак приятно да криви така физиономията си, защото може да докара кошмари на почитателите си. Повечето от тях я обичат най-вече заради вечните хитове, така че ще й простят обезобразяването... Въпреки това, те са на мнение, че Глория е крайно време да спре да бяга от годините си.

„Няма нужда и тя като Лили Иванова, да става за смях и да е като карикатура, нека си остарее естествено...”, обобщават те. Явно вече е късно за подобни съвети, тъй като Гло си носи последствията от своята мания.

Вижте сами как все по-трудно се усмихва Глория!

[gallery link="file" ids="67416,67417,67418"]