април 21, 2024

Глория втрещи с визия - подута и с лице като на сфинкс! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/gloriya-vtreshti-s-viziya-poduta-i-s-lice-kato-na-sfinks-snimki/142685 Kliuki.net
Глория втрещи с визия - подута и с лице като на сфинкс! (СНИМКИ)

Глория втрещи с визия – жилите на врата й подути, а лицето й като на сфинкс

Глория вече започва да плаши хората, пропищяха на ревю, където се появи тя, научи Kliuki.net!

[caption id="attachment_62341" align="alignright" width="300"]Глория втрещи с визия - подута и с лице като на сфинкс! Глория втрещи с визия - подута и с лице като на сфинкс!
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Фолк звездата присъства на модно събитие на известна дизайнерка и лъсна във втрещяващ вид. Жилите на врата на Глория бяха странно подути, а лицето й изглеждаше като на сфинкс.

Певицата отдавна вече е жертва на пластичните операции.

[caption id="attachment_62342" align="alignleft" width="254"]Глория, остарей красиво, стига пластични операции, зоват я потребители Глория, остарей красиво, стига пластични операции, зоват я потребители
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Напоследък обаче нещата явно са особено отчайващи. Глория е вманиачена да бъде млада и свежа конкуренция на колежките си, но това й изиграва много лоша шега.

Замръзналата й физиономия и ококорените очи предизвикват страх и паника, а Глория прави грешка, че се опитва така да скрие годините си. „По-добре да остави на времето, да остарее красиво, а не да се излага и да се превръща в карикатура!”, съветват я дами в мрежата.

Те коментират, че нищо чудно дъщерята на ГлорияСимона, също да се втурне към корекциите, въпреки че още е съвсем малка. „Такъв пример й дава, дори не се замисля, просто човек трябва да се усети и да не преминава границата, защото става за посмешище!”, гласят още реакциите зад гърба на Глория.

Гранд дамата на чалгата е свикнала да бъде възприемана като кралица. Стремежът й да бъде номер 1 включва множество процедури от последна новост, за да бъде тя в отлична форма.

Вие преценете дали е успяла да го постигне, но наоколо мненията са силно противоречиви.

Вижте Глория!