юли 07, 2024

Годеницата на милиардера Джеф Безос лъсна по задни части (Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло – Снимки)

Луд ли е собственикът на Amazon по такова тяло

https://kliuki.net/kliuki/godenicata-na-miliardera-dzhef-bezos-lasna-po-zadni-chasti-tuningovanata-loran-sanches-shokira-s-celulitno-tyalo-snimki/226091 Kliuki.net
Годеницата на милиардера Джеф Безос лъсна по задни части (Тунингованата Лорън Санчес  шокира  с целулитно тяло – Снимки)

Лорън Санчес е живото доказателство, че един милиардер може да напусне семейството си и да избере за своя булка някой друг, а не супермодел. Годеницата на Джеф Безос продължава да шокира обществеността и днес показа отпуснатите си задни части, без да се стресне от камерите на репортерите.

Една от най-богатите двойки в света отиваше на почивка и Лорън избра жълта рокля „а ла Мерилин Монро“, изработена от лека  материя, за влизането си в самолета. Продуктът е на Къщата на Dolce&Gabbana, както и целият й тоалет, завършващ с чехли на токчета и трапецовидна чанта. Вероятно пазаруването в Италия е било голям успех!

Но материята на тоалета се оказа толкова ефирна, че един полъх на вятъра разголи буквално всичко - от краката до задните части и бельото. Безос видимо беше във възторг и не скри усмивката си - очевидно се радва на разголените тоалети на дамата си. Деколтето вече не изненадва никого - Лорън винаги изглежда грандиозно, дори когато става въпрос за редовен полет.

Да припомним , че преди десет години Лорън Санчес отчаяно се опитваше да пробие в индустрията на телевизионната журналистика, след като страдаше дълги години поради трудности в обучението и откази за работа. Сега тя е една от най-известните жени в света, излиза с холивудски звезди и посещава светски събития с годеника си милиардер, основателя на Amazon Джеф Безос, чието състояние е около 167 милиарда долара. Докато аферата й с Джеф със сигурност „укрепи статуса й“, но възходът на Лорън започна преди него.

През 2019 г. стана известно за бурния й роман с Джеф Безос. Въпреки че не е ясно кога точно са започнали да се срещат: аферата на Лорън и Джеф беше разкрита за първи път от таблоида National Enquirer през януари 2019 г., докато и двамата все още бяха женени за вече бившите си съпрузи. Беше съобщено, че Лорън и Джеф са имали осеммесечна афера, по време на която милиардерът е „возил любовницата си до екзотични дестинации с частен самолет, изпращал й е неприлични съобщения и еротични селфита и е организирал тайни срещи в луксозни частни имения“.

Източник: wday.ru