април 25, 2024

Годежът на Мария и Гущеров хвърли в ужас бившия й

https://kliuki.net/kliuki/godezhat-na-mariya-i-gushterov-hvarli-v-uzhas-bivshiya-y/145454 Kliuki.net
Годежът на Мария и Гущеров хвърли в ужас бившия й

Годежът на Мария и Гущеров ужасява бившия съпруг на чалгаджийкатаГодежът на Мария и Гущеров и очакваната сватба се отразяват много зле на Митко Андонов

Годежът на Мария и Гущеров хвърли в ужас бившия съпруг на чалгаджийката. Митко Андонов е супер притеснен от новината, че вече бившата му половинка отново ще мине под венчило. Причината за ужаса на бизнесмена обаче не са някакви романтични чувства, които той все още крие тайно към певицата.

[caption id="attachment_85357" align="alignright" width="300"]Годежът на Мария и Гущеров хвърли в ужас бившия й Годежът на Мария и Гущеров хвърли в ужас бившия й[/caption]

Не, Андонов се притеснявал как новото семейно положение на Мария ще се отрази на общата им дъщеря Марая. Която, както всички добре знаят, живее с майка си. До момента всичко си било наред и Митко нямал нищо против това положение, нито пък против връзката на Мария с богаташкия наследник.

Новината, че бившата му ще се омъжва отново обаче го разтърсила сериозно. Мъжът не очаквал, че отношенията между двамата ще се развият толкова бързо, че да се решат и на тази сериозна стъпка. Основното притеснение на бизнесмена е фактът, че дъщеричката му ще си има втори татко. А това изобщо не се нравело на биологичния й баща, който не можел да приеме, че наследничката му ще трябва да нарича и друг мъж "татко".

Както знаете, годежът на Мария и Гущеров се превърна в тема номер едно в родното светско пространство в последните дни. Певицата призна, че богаташкият наследник най-накрая й е предложил брак, но тя все още не носи пръстена, тъй като й е голям.

Очевидно новината за предстоящата сватба не се е понравила на бившия съпруг на чалгаджийката, който не може да се примири с щастието й, научиха от hotarena.net. Въпреки че самият той вече си има втора жена, от която има и син.