април 02, 2023

Гонят Глория от Пайнер заради капризите й?

https://kliuki.net/kliuki/gonyat-gloriya-ot-payner-zaradi-kaprizite-y/146515 Kliuki.net
Гонят Глория от Пайнер заради капризите й?

Глория негодува срещу компанията

Ще изгонят ли Глория от „Пайнер“, се питат многобройните фенове на хитовата изпълнителка. Според мълвата, която се носи във чалга средите, договорът на певицата изтича през 2016 година, но нищо чудно още това лято да бъде прекратен. Митко Димитров – Пайнера давал мило и драго да се отърве от непрекъснатите претенции и глезотии на Глория.

[caption id="attachment_91932" align="alignleft" width="300"]Глория Глория[/caption]

На Пайнера му писнало да търпи нейните фасони и прищевки и търсел начин да се отърве от 41-годишната изпълнителка предсрочно, дори да й плаща компенсация за това, твърдят от обкръжението му.

Вярно е, че тя е първата фолк певица подписала контракт с продуцентската фирма на Димитров и едва ли не е смятана за лице на „Πaйнep“. Още през 1994 г обичната от публиката русенка, става знакова фигура в музикалната компания.

Въпреки многото хитове, които изпълнява Глория, тя не можа да се сработи с шефа си и протестира, че се дава сцена за изява на по-младите, като Преслава, Джена и Анелия, а опитните и дългогодишни фолк певици остават на заден план и не им се осигуряват достатъчно участия.

Глория негодува и срещу процентите, които Пайнера прибира от нейните изяви. Тя е една от малкото чалга певици, които отчитат пред продуцентската фирма едва 30% от възнагражденията си, но смята това за пладнешки обир. Митко Димитров не бил склонен да се съобрази с алчните мрънкания на Примата на поп фолка. Вече отдавна му било омръзнало да слуша претенциите й за повече пари, които той не желае да плаща.

Обидената Глория от години роптае срещу начина за определяне на „Πeвицa нa гoдинaтa“. Гласовитата русенка остро критикува доста от колежките си, носителки на тази титла, а за първи път през 2015 г не се появи на връчването на престижните награди. Не участва и в турнето на „Πaйнep“, припомнят от hotarena.net.

Въпреки, че успя да вкара дъщеря Симона си в музикалната компания, нищо чудно да я видим да се реализира сама, коментират в фолкаджийските среди.

Митко Димитров пък отрича да има търкания с Глория и заяви в свое интервю, че уважава и цени ветеранката на „Πaйнep“.