март 28, 2024

Господари на ефира каза истината за потопа (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/gospodari-na-efira-kaza-istinata-za-potopa-video/144107 Kliuki.net
Господари на ефира каза истината за потопа (ВИДЕО)

Господари на ефира каза истината за потопа – грозната истина да живееш в държава пред закриване

Господари на ефира направиха хронология на събитията преди потопа във Варна!

[caption id="attachment_76558" align="alignright" width="300"]Господари на ефира Господари на ефира каза грозната истина за потопа[/caption]

Kliuki.net се натъкна и на реакциите след видеото – хората не могат да простят бездействието на институциите и смятат, че всичко е можело да бъде предотвратено.

Жертвите в морския град и в Добрич нямаше да са факт, ако отговорните бяха взели мерки предварително.

[caption id="attachment_76559" align="alignleft" width="300"]Господари на ефира Господари на ефира направи хронология на събитията преди потопа, всички спят дни преди това[/caption]

Три дни преди наводнението вече валяха обилни дъждове, които създаваха проблеми на много места, включително и в Аспарухово. Кварталът е критична точка, но към този момент властта спи и не реагира.

Три дни по-рано вече вървят предупреждения отвсякъде – очакват се още по-сериозно влошаване на времето, НИМХ изпраща дори писма към потенциално засегнатите общини, посочват от Господари на ефира.

И през следващите дни до настъпването на жестоката развръзка в района, медиите все така гърмят със случаи на наводнения от цялата страна. Язовирите заплашват да прелеят, стопани на земи са вече потърпевши от стихията.

Часове преди небето да се изсипе на главата на невинните, синоптикът Емо Чолаков говори за предстоящия Апокалипсис в студиото на бТВ.

Но какво от това?!

Най-малкото, което е трябвало да бъде сторено, е да се предприеме евакуация или поне обитателите на къщите в рисковите зони да бъдат уведомени пряко.

Дори сирените не се включиха, след като има серия от прогнози за жълт код и надвиснала опасност за потоп над България, изумени са от Господари на ефира.

[gallery link="file" ids="76560,76561,76562"]