май 20, 2024

Графа и Мария възхитиха с прекрасните си наследници! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/grafa-i-mariya-vazhitiha-s-prekrasnite-si-naslednici-snimki/142896 Kliuki.net
Графа и Мария възхитиха с прекрасните си наследници! (СНИМКИ)

Графа и Мария възхитиха с прекрасните си наследници – те са любящо семейство за пример, пишат вдъхновени фенове в мрежата

 

Графа и Мария възхитиха с прекрасните си наследници!

[caption id="attachment_63980" align="alignright" width="300"]Графа и Мария възхитиха с наследниците си Графа и Мария възхитиха с  прекрасните си наследници
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Kliuki.net видя, че семейството вече дори посещава светски събития с децата си, а вдъхновени фенове в мрежата ги поздравяват за любовта, която струи от тях.

Графа и Мария отдавна предизвикват благородна завист с отношенията си. Изпълнителят не е от типичните млади хора, които са загърбили ценностите и не държат на тях. Даже напротив!

[caption id="attachment_63981" align="alignleft" width="300"]Графа и Мария на събитие заедно с децата си Графа и Мария на събитие заедно с децата си
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Той дава отличен пример на почитателите си, че близките до него и малките му са едно от най-важните неща в живота му. Като се има предвид, че кариерата му винаги е била на първо място, той въпреки това, никога не е пренебрегвал Мария за сметка на нея.

Амбициозните му проекти вървят паралелно с домашните ангажименти, а Графа и Мария се грижат заедно за момчето и момиченцето си.

Наскоро те се появиха на премиерата на видеоклипа на последната песен на тяхната приятелка Михаела Филева, а сладурчетата веднага привлякоха вниманието на околните.

Никол и Кристиян изумително много приличат на майка си, но са взели достатъчно и от татко си Графа, коментират във виртуала.

Вие сами може да се уверите в това колко прекрасни са децата на Графа и Мария!