април 30, 2024

Гръм в рая! Диана Найденова стана прясна парясница

Тв водещата обикаля кръчми соло и изхвърли брачната халка

https://kliuki.net/kliuki/gram-v-raya-diana-naydenova-stana-pryasna-paryasnica/220905 Kliuki.net
Гръм в рая! Диана Найденова стана прясна парясница

След bTV и Nova повлече крак с разводи, разбити бракове, сълзи и сополи при едни от най-популярните лица на екрана. Поредната парясница в тв редиците стана водещата на “Челюсти”, ако вярваме на клюкари от нюзрума.

 

Според тях г-жа Найденова се е разделила със съпруга си Мирослав Войников, с когото бяха семейство цели десет години. Колегите и от Nova TV шушукат, че раздялата се е случила още преди няколко месеца и това е дало отражение както на настроението, така и на визията на водещата.

 

Бдителни зрители пък отдавна забелязаха, че Диана вече се появява в ефир без брачната си халка и често щурмува столичните заведения с приятелки.

 

Найденова и Войников си казаха “да” преди близо 10 години. През 2013 г. журналистката се омъжи внезапно за 40-годишния по онова време Мирослав Войников, а церемонията се състоя в тесен кръг. Двамата се разписаха точно в 11 ч. и 11 минути, а брачната церемония бе изпълнена лично от тогавашния кмет на София Йорданка Фандъкова. Като традиционалистка, тя заложи на бяла булчинска рокля, сватбена торта и малки шаферки, сред които беше и дъщеря й от първия брак - Боряна. Сватбеното парти пък се състоя в ресторант “Къщата с часовника”, където тост за нейно здраве вдигна самият Бойко Борисов.

 

Каква е причината за раздялата и дали в живота на Диана Найденова се е появила нова любов, предстои тепърва да разберем.

Източник: crimesbg.com