април 24, 2024

Григор Димитров нахъса млади таланти – те впечатлиха идола си! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/grigor-dimitrov-nahasa-mladi-talanti-te-vpechatliha-idola-si-snimki/143148 Kliuki.net
Григор Димитров нахъса млади таланти – те впечатлиха идола си! (СНИМКИ)

Григор Димитров нахъса с усмивка и поучителни съвети млади таланти в тениса у нас

Григор Димитров е в България и веднага намери време да предаде кратък урок на бъдещи таланти в тениса, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_66004" align="alignright" width="300"]Григор Димитров нахъса с усмивка и мъдри съвети млади таланти в тениса Григор Димитров нахъса с усмивка и мъдри съвети млади таланти в тениса
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Най-добрият ни състезател в този спорт беше усмихнат и „земен”, както винаги. Въпреки, че е свикнал да играе с изключителни имена на корта, той нито прекалява със самочувствие, нито се надува пред околните.

„Като с равни се държи и е много сърдечен към децата, те останаха възхитени и искаха да го впечатлят с уменията си!”, споделиха присъстващи на демонстративния мач с Григор Димитров.

[caption id="attachment_66005" align="alignleft" width="300"]Григор Димитров зарадва децата, които вече искат да му подражават Григор Димитров зарадва децата, които вече искат да му подражават
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Идолът беше посрещнат подобаващо от бъдещите звезди в тениса. С трепет и блясък в очите, те следиха всяка негова стъпка, попиваха всяка негова дума. Григор Димитров разказа накратко за кариерата си и за предизвикателствата, които стоят занапред.

22-годишният мъж от Хасково ги увери, че е нужна желязна дисциплина, както и отдаденост, за да успееш. И не на последно място, човек трябва да си поставя висока цел, да я гони и да не се отказва.

Явно с тази упоритост Григор Димитров покорява все повече върхове, което се надяваме, че ще продължи и нататък. Той призна, че е крайно критичен към себе си, макар да е доволен от резултатите си до момента.

Момичетата и момчетата възприеха с лекота ценните напътствия на Гришо и вече знаят на кого искат да подражават.

Ето как този ден остана незабравим, благодарение на Григор Димитров!

[gallery link="file" ids="66006,66007,66008"]