май 31, 2023

Григор Димитров пощури фенове – стигна се до меле! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/grigor-dimitrov-poshturi-fenove-stigna-se-do-mele-snimki/143461 Kliuki.net
Григор Димитров пощури фенове – стигна се до меле! (СНИМКИ)

Григор Димитров стана причина за бой между фенове

Григор Димитров предизвика такава суматоха в Румъния, че дори се стигна до бой между фенове, научи Kliuki.net.

Нашият тенисист се окичи с победа в Букурещ. Той победи Лукаш Росол от Чехия и отново накара България да се гордее със своя любимец.

[caption id="attachment_68742" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров предизвика бой между фенове[/caption]

Когато реши обаче да раздаде екипировката си в публиката, настана пълна лудница, разказаха свидетели на трибуните, писа Блиц. Григор Димитров хвърлил тениската си и секунди след това се заформило меле между желаещите да я притежават.

Едно от децата я хванало, но ценният трофей му бил отмъкнат от ръцете и се разменяли удари наляво и надясно, докато някой си го присвои накрая.

Истерията покрай завоеванието на Григор Димитров е голяма, което се пренася като атмосфера и върху неговите най-верни привърженици.

Папараци веднага уловиха тези моменти и снимките вече обикалят световните агенции. Григор Димитров изглежда не е повод само за усмивки и радост, а понякога и за нежелани последствия...

Неговата майка Мария пък плачеше от щастие след емоционалната развръзка от мача. Хиляди следиха резултатите на живо в интернет и пред екраните, а тръпката определено си заслужаваше, защото Гришо пак доказа, че е достоен за номер 1.

Вижте сами как фенове се биха заради Григор Димитров!

[gallery link="file" ids="68743,68744,68745"]