май 28, 2024

Григор Димитров проговори за връзката си с Лолита: Хубаво е да е с мен и да ме подкрепя! (Вижте какво още разкри за нея)

https://kliuki.net/kliuki/grigor-dimitrov-progovori-za-vrazkata-si-s-lolita-hubavo-e-da-e-s-men-i-da-me-podkrepya-vizhte-kakvo-oshte-razkri-za-neya/162449 Kliuki.net
Григор Димитров проговори за връзката си с Лолита: Хубаво е да е с мен и да ме подкрепя! (Вижте какво още разкри за нея)

Григор Димитров потвърди връзката си с Лолита Османова

Григор Димитров сe надява да започне добре годината с участието на тенис турнира в Австралия. Той ни участва в онлайн интервю на живо в социалните мрежи, в което говори за предстоящия сезон, целите си, както и за новата приятелка Лолита Османова. за първи път Гришо потвърждава връзката си с милионерската наследница. Той обаче не разкрива нито как са се запознали, нито дали имат сериозни планове за бъдещето. категоричен е обаче, че двама не са се крили, просто заради епидемията ходят с маски. "С новата ми приятелка се запознахме се преди известно време, ще я видите много скоро по телевизията. Тя бе с мен на няколко турнира, но трябваше да носи маска, ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Очаквам го с нетърпение. Има доста нови неща около мен последните месеци, така че се вълнувам ", каза най-добрият ни тенисист и добави: "Забравих, че днес имам имен ден. Родителите ми звъннаха и ми казаха. Имам имен ден. Напуснах страната рано, но имаме доста традиции, много съм горд да играя за България, обичам страната си и за мен традициите са много важни", завърши Григор Димитров. Преди ден Гришо и Лолита тренираха заедно. [caption id="attachment_176628" align="aligncenter" width="630"]григор димитров и лолита османова Снимка: Клюки.нет[/caption] Тенисистите имат право да бъдат придружавани само от 1 човек по време на заниманието. За целта Лолита реши да облече спортен екип, а компания да двойката правеха Давид Гофен и неговата половинка Стефани Тучито. Българинът и французинът провеждат общи занимания от пристигането си в Австралия. За приятния слънчев ден в Мелбърн загатна приятелката на Гофен с кратко видео в социалните мрежи. За жалост влюбените могат да бъдат навън, под парещото австралийско слънце за кратко, тъй като тенисистите не трябва да злоупотребяват с времето си извън хотелските стаи. Димитров и Гофен все пак са от щастливците, които могат да живеят заедно с половинките си. Григор и Лолита Османова официализираха връзката си в края на 2020 г. Красавицата седеше в ложата на родния тенисист във Виена по време на последния му турнир за миналата година. Месец по-късно те публикуваха обща снимка в социалните мрежи, пише hotnews.bg.