октомври 01, 2023

Гримиран като дядо Николаос Цитиридис направи фурор в „Гласът на България” (Впечатли с талант и жури и публика)

Шоуменът поднесе най-голямата изненада в музикалното шоу, невиждана до сега

https://kliuki.net/bg-kliuki/grimiran-kato-dyado-nikolaos-citiridis-napravi-furor-v-glasat-na-balgariya-vpechatli-s-talant-i-zhuri-i-publika/209085 Kliuki.net
Гримиран като дядо Николаос Цитиридис направи фурор в „Гласът на България” (Впечатли с талант и жури и публика)

Николаос Цитиридис, дегизиран като 74-годишен дядо от Казанлък цъфна на сцената на „Гласът на България”. И както е прието зад гърбовете на журито, които очакваха да чуят изпълнението на поредния участник.

Шоуменът се представи като казълнаклията Петър Кънев, който дошъл да пробва таланта си в музикалния формат заради двете си внучки. На които да докаже, че все още си го бива.

Гримьорите го бяха направили напълно неузнаваем. Бяха му сложили очила с дебели рамки, бяла брада и коса на плешивото теме. А когато запя парчето на Франк Синатра “My way” и то по-най-добрия възможен начин предизвика Дара и Мария Илиева да се обърнат да видят кой е талантливия участник.Само, че Миро заподозря нещо, а Николаос побърза да разкрие шегата.

Но публиката и журито останаха възхитени от изпълнението на вечния хит на Синатра. А повода да се появи в „Гласът на България” бе, че следващата седмица журито ще бъдат гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

А зрителите харесаха изненадата и коментират: „Супер изненада, само дето малко ми напомни на Ицко Фнци!”, „Невероятен и приятен дядко, голямата работа е Цитиридис, велико беше!”. Но има и такива, които са го разпознали и казват: „Бутовете и ханша на Цитиридис няма как да ги сбъркаш!”.

Източник: България днес