май 04, 2024

Гузен негонен бяга! Меган Маркъл не била леко момиче в колежа (Херцогинята скочи срещу мъжете плейбои)

Меган Маркъл реши да блесне с прозрения по вечната тема за мъжете, жените и… секса

https://kliuki.net/kliuki/guzen-negonen-byaga-megan-markal-ne-bila-leko-momiche-v-kolezha-hercoginyata-skochi-sreshtu-mazhete-pleyboi/197305 Kliuki.net
Гузен негонен бяга! Меган Маркъл не била леко момиче в колежа (Херцогинята скочи срещу мъжете плейбои)

По думите ѝ жените били тотално прецакани, тъй като на тях се гледало единствено като на сексуален обект, който няма правото дори да мисли за секс. Херцогинята на Съсекс пък била изцяло негативно настроена към овациите, които мъжете плейбои получават за завоеванията си. За капак мъжката част от природонаселението нямала никакви притеснения за сексуалността си, докато жените, напротив, били крайно оплювани и мразени, ако решат да се възползват от даровете божи. И ако за един мъж няма никакви проблеми, то дамите дори след години остават нарочени като к****** в колежа. Случайно или не, Меган Маркъл явно се чувства лично засегната от подобни драми и като нищо може да се окаже, че именно тя е била лекото момиче в школото.

Каквато и да е причината за подобни словоизлияния, нека не забравяме, че задоволените жени не мрънкат за щяло и нещяло в мрежата, при това само за да трупат фенове. Вероятно съпругата на принц Хари за пореден път се възползва от популярността си и се впуска в тотално изтъркани теми за разговор в името на рейтинга. Да, плейбоите никой не ги обвинява, докато жените тотално го отнасят. И какво от това?

Източник: woman.bg