април 16, 2024

Хари и Меган показаха Лилибет (Едногодишната им дъщеря копие на баща си – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/hari-i-megan-pokazaha-lilibet-ednogodishnata-im-dashterya-kopie-na-bashta-si-snimki/166326 Kliuki.net
Хари и Меган показаха Лилибет (Едногодишната им дъщеря копие на баща си – Снимки)

Порасналата Лилибет червенокоса като татко си, нааправо е одрала кожата на херцога

На 4 юни дъщерята на Хари и Меган стана на 1 годинка. Момиченцето отпразнува първия си рожден ден заедно с кралското семейство.

Херцозите на Съсекс пристигнаха във Великобритания заедно с децата си за да отпразнуват платинения юбилей на прабаба им кралицата. И с Елизабет II отбелязаха рождения ден на по-малката си щерка, която е кръстена на нея.

Херцозите на Съсекс обаче изчакаха да свършат официалните тържества и чак тогава споделиха кадри с едногодишното си момиченце. Снимките на Лилибет бяха очаквани с голямо нетърпение от феновете на кралското семейство.

Хари и Меган показаха Лилибет (Едногодишната им дъщеря копие на баща си – Снимки)
Сладураната е копие на баща си
Хари и Меган показаха Лилибет (Едногодишната им дъщеря копие на баща си – Снимки) - Снимка 2
Хари като малък

Преди 10-тина часа в Инстаграм се появи портрет на Лили. Изненадата бе голяма. Момиченцето е много сладко. Има същата червеникава коса като Хари и много прилича на него. Фотото е направено в задния двор на имението Фрогмор Котидж. Където се е състояло партито. На партито е присъствал и фотографа Мисан Хариман, приятел на семейството. Който казва, че за него е било чест да присъства на първия рожден ден на малката сладурана. Той пусна още един кадър от рождения ден на правнучката на кралицата.

Хари и Меган показаха Лилибет (Едногодишната им дъщеря копие на баща си – Снимки) - Снимка 3
Фотографът сподели още един кадър с рожденичката

Мрежата е възхитена от снимките на Лилибет и пишат, че дъщерята на Съсексови прилича на истински ангел: „О, БОЖЕ МОЙ!!! Прекрасна малка принцеса, честит рожден ден Лилибет Даяна!!”, „Уау, тя е невероятно красива 💗”, са малка част от коментарите на феновете.