април 19, 2024

Хайди Клум шашна с перфектна форма по бански (Звездата отмаря с яхта на частно – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/haydi-klum-shashna-s-perfektna-forma-po-banski-zvezdata-otmarya-s-yahta-na-chastno-snimki/164013 Kliuki.net
Хайди Клум шашна с перфектна форма по бански (Звездата отмаря с яхта на частно – Снимки)

Хайди Клум скри шапката на критиците

Неслучайно Хайди Клум е супермодел от световна класа. Перфектната ѝ форма отново стана повод да свие сармите на зложелателките. Звездата приключи с професионалните си ангажименти и реши да опъне знойното си тяло на луксозна яхта.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Заслужената почивка е част от плана ѝ за пълен релакс. Компания в случая ѝ правят третият ѝ съпруг и четирите ѝ деца. Семейството си е поставило за цел да обиколи Европа, а средствата, които ще пръсне по този повод, явно нямат значение. [caption id="attachment_184070" align="aligncenter" width="300"]Браво, Хайди Клум! Браво, Хайди Клум!
Снимка: инстаграм[/caption] Първа спирка на звездния тандем е френският остров Корсика. Компанията е наела луксозна яхта и по всичко личи, че се възползват чудесно от възможностите ѝ. Хайди Клум безспорно изглежда перфектно и макар вече да гони петдесетте, отвява по грация и стил много от младите момичета. В момента отпускарите се намират в Бонифацио, в южната част на острова. Накъде ще отпрашат по-късно, засега не се знае. Предвид активността на "шефката на купона" в социалните мрежи вероятно много скоро ще разберем.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Пандемията доста пообърка плановете и на известните. Самата Хайди Клум споделя, че по ред причини тази година няма да организира традиционното си парти за Хелоуин. "С всичко, което се случва в света в момента, мисля, че е доста рано да се чувствам окей за парти. Затова и тази година ще пропусна. Миналата година го сметнах за безчувствено и не исках никой да пострада заради едно празненство", цитира моделката tialoto.bg. Миналогодишният купон също бе отменен в името здравето, макар тарторката да го отбеляза с креативна поява в социалните мрежи. Вероятно и сега почитателите ѝ ще имат възможността да я видят в малко по-различна роля, та дори и само в инстаграм.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)