май 01, 2024

Хайди Клум шашна с тяло на 48 (Вижте топмодела само по монокини – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/haydi-klum-shashna-s-tyalo-na-48-vizhte-topmodela-samo-po-monokini-snimki/163781 Kliuki.net
Хайди Клум шашна с тяло на 48 (Вижте топмодела само по монокини – Снимки)

Хайди Клум за пореден път се доказа като супермодел

Блондинката, която е едно от най-известните лица в бранша, шашна с тяло и визия. Макар вече да е на 48 години, тя отвява по сексапил доста по-младите момичета. Безспорно почивката ѝ на морския бряг удиви феновете и всички успяхме да се насладим на малко снимки почти 18+. Хайди Клум си позволи ваканция със съпруга си – музиканта Том Каулиц. Както изглежда, 31-годишният младок няма нищо против да снима жена си по монокини. [caption id="attachment_183008" align="aligncenter" width="300"]Хайди Клум шашна с тяло на плажа Хайди Клум шашна с тяло на плажа
Снимка: инстаграм[/caption] Именно разголените фотоси станаха причина някои жени да си прехапят устните от завист. Хайди изглежда чудесно и по всичко личи, че за това не са ѝ необходими кой знае колко усилия. В поредицата могат да се видят разкошните ѝ форми и определено девойките има какво да научат в подобни часове по сексапил. Сесията е доста премерена, невулгарна и закачлива. По всичко личи, че и фотографът, и моделът се забавляват, докато щракат на фона на залязващото слънце.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Така дори на 48 Клум все още може да покаже много. Животът ѝ безспорно е забележителен. От модните подиуми по целия свят тя намери начини и време и за семейство и деца. Макар личният ѝ живот да крие два брака, които завършиха с развод, към момента топмоделката е повече от щастлива. Младият ѝ съпруг не се притеснява от разликата в години. А и как ли би могъл, когато до него стои великолепна жена!

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Инстаграм стана арена на знойното им забавление, а как е завършила нощта, можем само да си представяме. Снимките са и отлична закачка към известния фотограф Джон Ранкин. "Мисля, че Том иска да ти вземе работата", цитира думите на Хайди Клум към него slava.bg.  

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)