април 14, 2024

Хазал Кая в нова битка с анорексията

https://kliuki.net/kliuki/hazal-kaya-v-nova-bitka-s-anoreksiyata/142619 Kliuki.net
Хазал Кая в нова битка с анорексията

Хазал Кая плашещо слаба, отново с анорексична фигура

Звездата от „Огледален свят“ Хазал Кая плаши феновете с нова визия. Актрисата, която доскоро търпеше критики за пухкавите си форми, вече смущава с анорексична визия.

„Какво й става, толкова е слаба?“, коментират в социалните мрежи. Почитателите на Хазал с основание се притесняват, че любимката им е загубила свежото си излъчване и прилича на скелет.

На последните си снимки Хазал буквално се губи в дрехите си. И дори фотошопа не успява да скрие колко кльощава е станала.

[caption id="attachment_61923" align="aligncenter" width="265"]Хазал Кая се стопи заради роля Хазал Кая се стопи заради роля[/caption]

Кадрите са част от новия филм на звездата, който съвсем скоро ще се появи на екран. Феновете обаче се чудят дали заради ролята Хазал Кая толкова е отслабнала или заради битката с диабета.

[caption id="attachment_61921" align="aligncenter" width="245"]Актрисата пак залита към анорексията Актрисата пак залита към анорексията[/caption]

Както самата звезда призна неотдавна, от години се бори с диабет. За да се поддържа здрава Хазал внимава за теглото си и следи да не отслабва прекалено. Последното предизвика известни критики из социалните мрежи, тъй като екранната Фериха доста напълня след финала на „Огледален свят“.

[caption id="attachment_61922" align="aligncenter" width="300"]Хазал Кая само дни преди да се стопи Хазал Кая само дни преди да се стопи[/caption]

Последваха месеци на упорити тренировки и битка с теглото, а накрая актрисата си върна добрата форма. Само за дни обаче Хазал Кая рязко отслабна и притесни феновете с новите си снимки. „Ще развие анорексия това момиче, ако продължи така да слабее“, пишат притеснени почитатели в мрежата.