юли 13, 2024

Хейли Джейд Матърс завърши гимназия с отличие (Снимки + Видео)

https://kliuki.net/kliuki/heyli-dzheyd-matars-zavarshi-gimnaziya-s-otlichie-snimki-video/144175 Kliuki.net
Хейли Джейд Матърс завърши гимназия с отличие (Снимки + Видео)

Хейли Джейд Матърс, дъщерята на Еминем, е сред изявените ученици в гимназията си

Хейли Джейд Матърс, порасналата дъщеря на белия рапър Еминем, завърши гимназия. При това с отличие. Сладураната, която феновете на рапъра си спомнят от клиповете му Lose Yourself и When I'm Gone, е сред най-изявените ученици на гимназията Chippewa Valley в Мичиган, родното място на прочутия й татко и на майка й, Ким.

[caption id="attachment_77059" align="alignleft" width="300"]Хейли Джейд Матърс на завършването си Хейли Джейд Матърс на завършването си[/caption]

Дипломата на госпожицата е отлична, заради което Хейли Джейд Матърс беше наградена със специален медал.

Освен умна, Хейли се е превърнала и доста красива млада дама, забелязаха феновете. Звездната щерка беше коронясана и за Кралица на бала на специална церемония, по време на която тя не пропусна да благодари и на двамата си родители - Еминем и Ким, за подкрепата, която са й оказвали винаги. "Те двамата имат изключително влияние върху мен, те ме направиха човека, който съм и винаги са ме подкрепяли", откровено сподели порасналото момиче.

Хейли Джейд МатърсБлизки до девойката издават, че най-вероятно Хейли Джейд Матърс ще продължи образованието си в Университета в Мичиган, където най-вероятно ще дели една стая с друга звездна наследничка - Лурдес Мария, дъщерята на поп кралицата Мадона, предават от vibe.com.