април 16, 2024

Христина на Благой му иска пари, за да му дава децата

https://kliuki.net/kliuki/hristina-na-blagoy-mu-iska-pari-za-da-mu-dava-decata/146117 Kliuki.net
Христина на Благой му иска пари, за да му дава децата

Христина на Благой използва децата им, за да го изнудва за париХристина на Благой за пореден път доказа, че я интересуват само парите

Христина на Благой за пореден път си навлече негативни коментари по отношение на поведението си като майка. Оказа се, че гимнастичката изнудва бившия си Благой Георгиев за пари, за да му позволява да вижда децата им. И то при положение, че футболистът й плаща не малка издръжка. Явно обаче тя се е оказала недостатъчна за напористата бивша гимнастичка. Известна с факта, че няма нито един работен ден стаж зад гърба си.

[caption id="attachment_89770" align="alignleft" width="300"]Христина на Благой му дава децата срещу пари Христина на Благой му дава децата срещу пари[/caption]

Преди няколко дена самият футболист се показа на страницата си във Фейсбук заедно с дъщеричката си Йоана. Георгиев е в България от известно време и иска да прекарва всяка свободна минута с малките си наследници научи hotarena.net. Тренирайки във фитнес залата, той се е снимал заедно с малкото си момиченце. Двамата са усмихнати и прегърнати върху един от фитнес уредите. Детето очевидно е повече от щастливо заедно с известния си татко.

Но запознати с отношенията между футболиста и бившата му Христина издават и още нещо. Още от лятото на миналата година двамата родители са имали разногласия относно срещите на таткото с децата. Научавайки, че Георгиев има нова връзка с друга жена, Витанова забранила контактите между тях. Така тя решила да му отмъсти, но поискала доста тлъста сума в сметката си и ако я получи щяла да отмени забраната.

Явно е постигнала желанието си защото в края на декември около Коледа Благо се е видял с наследниците си. Заради парите изоставената майка е благословила срещите между тях. И щастливият футболист посвещава всяка свободна минута на любимите деца. Той е решил да запознае дъщеря Йоана си с новата си приятелка Куини Алис. Отношенията им доста са се задълбочили и е настъпило време това да се случи, а и самата Куини желаела това. Йоанка е голяма вече и разбира доста неща. Двегодишният Давид е много малък и още не се интересува от връзките на известния си баща. За него е достатъчно ,че татко го обича и чака срещите с нетърпение.