март 26, 2023

Христина на Благой му отмъщава с децата заради Куини

https://kliuki.net/kliuki/hristina-na-blagoy-mu-otmashtava-s-decata-zaradi-kuini/145472 Kliuki.net
Христина на Благой му отмъщава с децата заради Куини

Христина на Благой е решила да му го върне, заради връзката му с ученичката

Христина на Благой е забранила на таткото да припарва до децата си

Христина на Благой е готова на всичко, за да отмъсти на футболиста за връзката му с Куини. Запознати разкриват, че гимнастичката буквално е побесняла от злоба и ревност срещу новата половинка на бившия си. Витанова място не можела да си намери от яд, че Джийзъса успя да й намери заместничка толкова бързо.

[caption id="attachment_85454" align="alignleft" width="300"]Христина на Благой му отмъщава с децата Христина на Благой му отмъщава с децата[/caption]

Затова е решила да предприеме сериозни мерки и да му го върне, издават я нейни близки. В грозната си битка срещу футболиста, Христина е решила да използва не друг, а собствените им деца. Озлобената гимнастичка категорично е забранила на Йоана и Давид да се виждат с баща си.

Витанова не желае по никакъв начин малчуганите да имат досег с татко си и 18-годишното му гадже. Това обаче далеч не е всичко. Христина на Благой не позволява и на родителите на футболиста да виждат внучетата си, въпреки че именно те са ги отгледали.

Съседи на възрастните хора разказват, че редовно са ставали свидетели как двамата по цяла година са се грижели за децата, след като майка им ги оставя при тях. "Това е нечовешко просто, толкова много са й помагали, а сега да им забрани да виждат внучетата си, не я е срам", възмутени са онлайн потребителите.

Очевидно Христина на Благой е твърдо решена да му отмъсти задето я замени толкова бързо и то с доста по-младата и красива от нея Куини. Която имаше неблагоразумието да разкрие, че Благо вече я е запознал с дъщеря си и тя е чудесно дете, припомнят от Hotarena.net.

Което пък съвсем е подлудило Витанова и тя е решила да вземе брутални мерки.