юни 19, 2024

Христина на Благой му върти номера заради Куини - вижте ги

https://kliuki.net/kliuki/hristina-na-blagoy-mu-varti-nomera-zaradi-kuini-vizhte-gi/145655 Kliuki.net
Христина на Благой му върти номера заради Куини - вижте ги

Христина на Благой е готова на всичко, за да провали връзката на бившия сиХристина на Благой не спира да върти номера на влюбените

Христина на Благой е готова на всичко, за да провали връзката му с Куини Алис. Гимнастичката не можела да си намери място от яд, че футболистът я забрави толкова бързо и за нула време си намери нова половинка. При това доста по-красива и по-млада от нея. Интервюто, в което Куини Алис пък изтъква, че Благо просто не е попадал на точната жена до сега съвсем изкарало Христина от нерви.

[caption id="attachment_86612" align="alignright" width="300"]Христина на Благой е готова на всичко, за да провали новата му връзка Христина на Благой е готова на всичко, за да провали новата му връзка[/caption]

Майката на двете деца на Джийзъса започнала да мисли по какъв начин да отмъсти на бившия си и съответно да вгорчи новата му връзка, издават я запознати. Естествено, първото, което хрумнало на Витанова било да удари футболиста там, където ще го заболи най-много - децата. Озлобената гимнастичка забранила на таткото да се доближава до малчуганите. И за да бъде отмъщението й още по-качествено, зарязаната жена не позволява и на родителите на Благой да виждат внуците си. И това при положение, че именно бабата и дядото са отгледали малките Йоана и Давид.

С това обаче номерата й далеч не свършват, научиха от Hotarena.net. Публична тайна е, че Христина на Благой има доста близки роднини, които работят в популярно светско списание. Гимнастичката използвала тези си връзки, за да пуска слухове, че футболистът системно кръшка на младото си гадже с всякакви знайни и незнайни красавици. Нещо повече, според тези слухове, Джийзъса редовно спретвал оргии в дома си в Казан, докато Куини го чака в България.

За капак на всичко самата Христина не спирала да се оплаква наляво и надясно какъв ужасен харайтер е Благой, как обсебва жените до себе си и не им позволява да мръднат никъде без него. Интересно тогава, ако е толкова лош, как гимнастичката изкара толкова години с него, чудят се форумци.