април 18, 2024

Христина на Благой с нова визия, фенове: Грозна си (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/hristina-na-blagoy-s-nova-viziya-fenove-grozna-si-snimka/144597 Kliuki.net
Христина на Благой с нова визия, фенове: Грозна си (Снимка)

Христина на Благой все повече заприличва на поп фолк певица, недоволстват феновете

Христина на Благой отново реши да промени визията си. Очевидно вярна на правилото, че при проблеми в личния живот, жената трябва да смени нещо по себе си, бившата гимнастичка изненада всички с нов, черен цвят на косата. А според феновете, и с още силикон в устните.

[caption id="attachment_79777" align="alignleft" width="300"]Христина на Благой с нова визия Христина на Благой с нова визия[/caption]

Многострадалната футболна половинка качи кадъра с новата си визия в профила си във Фейсбук, видяха от Hotarena.net. Само дето коментарите за вида й се оказаха доста противоположни. Голяма част от онлайн потребителите не останаха доволни от видяното, изтъквайки, че покрай всичките си корекции, Христина на Благой е заприличала на чалгаджийка. "Станала е еднаква като всичките, не можеш да ги различиш", "Преди поне беше чаровна, за разлика от сега", недоволстват феновете. Някои стигат още по-далеч в обидите си, заявявайки, че гимнастичката е заприличала на извънземно.

Естествено, има и такива, за които Христина на Благой продължава да е все същата красавица. Даже още повече. Много хора са на мнение, че измамената жена буквално е разцъфнала след раздялата си с неверния футболист и изглежда по-добре от всякога.

А вие как мислите? Харесвате ли новата визия на Христина на Благой или преди ви допадаше повече?