декември 04, 2023

Христина на Благой се фука с нов силиконов бюст

https://kliuki.net/kliuki/hristina-na-blagoy-se-fuka-s-nov-silikonov-byust/145112 Kliuki.net
Христина на Благой се фука с нов силиконов бюст

Христина на Благой не спира да взема пример от дружката си Алисия, пъчи нов бюст

Христина на Благой е заприличала съвсем на чалгаджийка, недоволстват някогашните й фенове

Христина на Благой бавно, но сигурно се превръща в чалгаджийка. Макар да не може да пее, вече бившата половинка на палавия футболист прави всичко възможно, за да си докара визия като на изпълнителките от лекия жанр. А това й се получава повече от лесно, предвид факта, че най-близката й дружка е певицата Алисия. Която, както всички знаят, вече сама не знае броя на операциите по себе си.

[caption id="attachment_83142" align="alignright" width="300"]Христина на Благой упорито иска да заприлича на чалгаджийка Христина на Благой упорито иска да заприлича на чалгаджийка[/caption]

По всичко личи, че Христина на Благой е решила да почерпи "светъл" пример от нея. Гимнастичката, която някога впечатляваше с естествения си чар и излъчване, се е навила да легне под ножа, за да уголеми гърдите си.

Измамената половинка на Благо Джийзъса си е сложила силикон в бюста, а според запознати кубиците не са никак малко, научиха от hotarena.net. Веднага след като се възстановила от интервенцията пък Витанова отпрашила за Рим, естествено придружена от неизменната си компания Алисия и още няколко техни приятелки, всички до една извадени от калъп - силиконови джуки, силиконови бюстове.

В столицата на Италия женската компания ще отпразнува рождения ден на една от тях. Според запознати Христина на Благой нарочно избрала този момент, за да си сложи силикон, за да не се набива толкова в очите на хората. Заради студеното време гимнастичката носи пуловери и големи шалове, които да крият придобивката й, издават я нейни близки.

Новата й външност обаче никак не се нрави на доскорошните й фенове. Които не крият, че харесваха гимнастичката много повече преди, когато нямаше корекции по себе си и се отличаваше от останалите пластмасови силиконки. Както знаете, освен в бюста, Христина на Благой си сложи силикон и в джуките, за да ги направи огромни.