април 19, 2024

Христина на Благой води любовника си на любимото място на футболиста

https://kliuki.net/kliuki/hristina-na-blagoy-vodi-lyubovnika-si-na-lyubimoto-myasto-na-futbolista/145808 Kliuki.net
Христина на Благой води любовника си на любимото място на футболиста

Христина на Благой е готова на всичко, за да унижи футболистаХристина на Благой не може да преглътне връзката му с ученичката Куини Алис

Христина на Благой за пореден път доказа, че няма нищо по-страшно от наранена и озлобена жена. Гимнастичката е готова на всичко, за да натрие носа на бившия си и да му покаже, че изобщо не й пука за него. Още по-малко пък да страда заради раздялата им.

[caption id="attachment_87611" align="alignright" width="300"]Христина на Благой заведе любовника си Младен на любимото място на футболиста Христина на Благой заведе любовника си Младен на любимото място на футболиста[/caption]

За целта Витанова нон стоп пуска снимки от екзотичните си почивки, на които, според нейни близки, е заедно с любовника си - скандално известния Младен Самуилов. Който беше замесен в убийството на отличения за Полицай на годината Цветан Младенов през 2012 година. Парите обаче не миришат, както са казали хората.

И въпреки криминалното минало на Младен Христина на Благой бързо се метна в обятията му, за да покаже на Джийзъса, че вече не мисли за него. По интересен начин го прави обаче, смеят се онлайн потребителите. За Нова година гимнастичката замъкна новия си не къде да е, а в Дубай. Любимото място за отмора на бившия й Благой.

[caption id="attachment_87612" align="alignleft" width="300"]Христина на Благой в ресторанта в Дубай Христина на Благой в ресторанта в Дубай[/caption]

И за да е напълно ясно, че съвпадението изобщо не е случайно, Христина на Благой заведе любовника си в любимия ресторант на футболиста - заведението, имитиращо аквариум на изкуствено създадената палма. Където самият Георгиев беше преди няколко седмици с новото си гадже Куини Алис.

И естествено, първата й работа беше да се щракне на фона на рибите, където бившият й и новата му се снимаха преди дни.

Всъщност именно ученичката бърка в здравето на Витанова. Гимнастичката не можела да понесе, че Благо я е заменил толкова бързо и то с едва навършили пълнолетие девойче, научиха от Hotarena.net. "Какво само се развява с оная малката постоянно", не криела яростта си измамената Христина, разказват нейни приятелки.