юни 15, 2024

Христина Русева е Къртицата?! Участници в Сървайвър я подозират

https://kliuki.net/kliuki/hristina-ruseva-e-karticata-uchastnici-v-sarvayvar-ya-podozirat/143074 Kliuki.net
Христина Русева е Къртицата?! Участници в Сървайвър я подозират

Христина Русева е Къртицата, успяла е да манипулира и участниците в приключенското риалити

Христина Русева е Къртицата? Около тази идея се обединиха част от участниците в Сървайвър от изданието на формата от 2009. В който участва именно Христина Русева. Нещо повече, техни коментари по отношение на съпругата на Емил Русев накараха и зрителите да се съмняват все повече, че точно Христина е саботьора.

[caption id="attachment_65449" align="alignleft" width="300"]Христина Русева в Сървайвър Христина Русева в Сървайвър[/caption]

На първо място думите на вече напусналата Индира, която беше заедно с Христина Русева и в Сървайвър. Танцьорката неведнъж изтъква, че семейство Русеви действат подмолно и се опитват да манипулират останалите.

Думите й бяха подкрепени и от бившата звезда на леката атлетика Ива Пранджева. Която също беше заедно с Христина Русева в Сървайвър. Спортистката неведнъж е заявявала, че изобщо не се е усетила кога Русева е започнала да я води за носа.

Както знаете, Христина Русева беше част от приключенското риалити, където успя да стигне доста напред. Благодарение основно на хитрата си игра и стратегия.

Всичко това все повече съмнява и самите зрители, които дори се канят да изправят Христина Русева на елиминационния тест срещу съпруга й.

"Интересно какво ли ще се случи, ако се изправят един срещу друг", чудят се форумци.