юни 23, 2024

Христина Русева: Историйките на Виктория не ме интересуват!

https://kliuki.net/kliuki/hristina-ruseva-istoriykite-na-viktoriya-ne-me-interesuvat/143047 Kliuki.net
Христина Русева: Историйките на Виктория не ме интересуват!

Христина Русева призна, че вярва на мъжа си, не се интересува от историите на Виктория

Христина Русева за пореден път показа забележителен стоицизъм по отношение на връзката Виктория—Емил. След като двамата прекараха 24 часа в изолатора сами, съпругата му бе принудена да слуша разказите на Виктория за предложението за брак към нея, както и да види пръстена, който съпругът й е подарил на жена си.

„Вярвам на съпруга си, историйките на тази жена не ме интересуват“, заяви Христина. Тя стоически издържа и излиянията на Виктория за предложението за брак, за измамата и за преследванията. „В думите на Виктория може да има някаква истина, но не ме вълнуват думите й. Аз вярвам на мъжа си, вярвам, че ме обича и държи на семейството ни“, допълни още тя.

[caption id="attachment_65282" align="aligncenter" width="300"]Христина се смее на историите на Виктория Христина се смее на историите на Виктория[/caption]

Христина Русева сподели, че стари истории отпреди 10 години никак не я интересуват, нито пък се вълнува от излиянията на Виктория. Бившата сървайвърка изумено изслуша и историята, че е правила опити за самоубийство като заяви, че в това няма нищо вярно.

[caption id="attachment_65281" align="aligncenter" width="300"]Сървайвърката е категорична, че вярва на мъжа си Сървайвърката е категорична, че вярва на мъжа си[/caption]

„Няма да коментирам думите на Виктория“, заяви още Христина Русева и сподели, че не я вълнува никак мнението и поведението на бившата й съперница. „Емил се сеща всеки ден за нея и благодари на Бог, че вече е вън от живота му“, допълни тя.

[caption id="attachment_65284" align="aligncenter" width="300"]Хриси е категорична, че историите на Виктория не я интересуват Хриси е категорична, че историите на Джумпарова не я интересуват[/caption]

Със стоическото си поведение обаче тя затвърди подозренията на зрителите, че е Къртицата. „Или наистина й харесва да се измъчва така, или е Къртицата, такъв стоицизъм, не е способна да прояви и най-влюбената жена“, твърдят още зрители из форумите.