март 28, 2024

Христина Русева: Между Емил и Виктория няма нищо!

https://kliuki.net/kliuki/hristina-ruseva-mezhdu-emil-i-viktoriya-nyama-nishto/143207 Kliuki.net
Христина Русева: Между Емил и Виктория няма нищо!

Христина Русева издържа на натиска на Иван, отрече да има нещо между Емил и Виктория

Напускането на Христина Русева от Базата на „Къртицата“ даде повод на Емил Русев да обърне внимание на бившата си приятелка. След като съпругата му излезе от играта, бизнесменът започна с флиртовете и закачките с бившата си любовница.

Иван и Андрей побързаха да извадят записи от диалозите им и поставиха на изпитание нервите на Христина в снощния лайф.

Бизнесдамата не само устоя на натиска, но по никакъв не показа, че е притеснена от поведението на Емил към Виктория. „Между тях двамата няма абсолютно нищо“, категорично заяви Христина въпреки компрометиращите видеоклипове, които видя с очите.

[caption id="attachment_66526" align="aligncenter" width="300"]Христина Русева отрече за Емо и Виктория Христина Русева отрече за Емо и Виктория[/caption]

Лили Ангелова, която също бе гост в Къртицата в един момент не издържа и се обърна към Христина с думите „Ти си под абсолютна хипноза, щом вярваш, че той не се интересува от нея“, заяви брюнетката на събеседничката си.

[caption id="attachment_66527" align="aligncenter" width="300"]Емил и Виктория май започнаха да се сближават Емил и Виктория май започнаха да се сближават[/caption]

Христина Русева се опита със смях да отрече, че това не е вярно, но зрителите коментират, че се държи като заслепена. „Тази жена или има железен характер и нищо не може да я срине, или предпочита да си затвори очите за поредната глупост на мъжа си“, коментират из мрежата. Повечето обаче са възхитени от стоицизма на Христина Русева и дори я поздравяват за поведението й в студиото. „Браво Христина, поздравления!“, „Да се държиш толкова достойно, докато се опитват да разбият брака ти пред цяла България! Евала!“, пишат възхитени зрители в социалните мрежи.