април 16, 2024

Христина Русева проговори за тормоза от Виктория: Надраска с червило колата ми

https://kliuki.net/kliuki/hristina-ruseva-progovori-za-tormoza-ot-viktoriya-nadraska-s-chervilo-kolata-mi/143183 Kliuki.net
Христина Русева проговори за тормоза от Виктория: Надраска с червило колата ми

Христина Русева е категорична, че Виктория Джумпарова не спира да следи нея и мъжа й

Христина Русева твърди, че е била подложена на системен тормоз от страна на любовницата на мъжа си - Виктория Джумпарова. Съпругата на Емил Русев е категорична, че именно манекенката е тази, която вече десет години не спира да тормози семейството им. Нещо повече, Христина Русева за пръв път си позволява да коментира в детайли някои от действията на Джумпарова.

[caption id="attachment_66290" align="alignleft" width="300"]Христина Русева проговори за тормоза от Виктория Христина Русева проговори за тормоза от Виктория[/caption]

Като например фактът, че моделката е надраскала колата й с червило. "Писала по автомобила ми с червило "лъжец", разкрива Христина Русева в интервю за bgreality.bg. И добавя, че това не се е случвало само един или два пъти. Виктория била научила абсолютно всички автомобили на семейство Русеви и периодично ги драскала с червило. Същите обвинения в лъжа се появявали и по колите на Емил.

Христина Русева не скри още, че Виктория продължава да следи нея и мъжа й. Манекенката постоянно се появявала във всички заведения, в които отидат те. Изгонената от "Къртицата" жена отново разказа историята с таралежчето, което Джумпарова намерила пред блока си и го връчила на Емил пред нея. "Тя какво? Носи таралежа в чантата си докато ни срещне "случайно" ли?", недоумява Русева.

А причината Виктория да подари именно таралежче на бившия си любовник? Много просто. Тя го е наричала именно "Ежко" разкри съпругата на прелюбодееца. И за пореден път категорично заяви, че няма да напусне мъже си, нищо че й изневерява. "Случва се в почти всяко семейство. Въпросът е любовницата да се осъзнае, че е просто любовница и нищо повече.", умозаключва Христина Русева.

Watch more video from the Top Picks channel on Frequency