юни 19, 2024

Христина Русева уговорила гаджето на Виктория да я ритне - Емил призна

https://kliuki.net/kliuki/hristina-ruseva-ugovorila-gadzheto-na-viktoriya-da-ya-ritne-emil-prizna/143570 Kliuki.net
Христина Русева уговорила гаджето на Виктория да я ритне - Емил призна

Христина Русева уговорила гаджето на Виктория да я ритне, самият Емил го призна

Христина Русева има пръст в това Виктория Джумпарова да остане без гадже!

Всичко се случи по възможно най-грубия начин за манекенката. Докато тя беше в Къртицата разказваше наляво и надясно как си има половинка. Ставаше дума за Борислав Иглев, а техни снимки заедно вече сме ви показвали от Kliuki.net.

[caption id="attachment_69769" align="alignright" width="300"]Христина Русева Христина Русева коварно подляла вода на Виктория Джумпарова, тя е виновна, че гаджето й скъса с нея[/caption]

Със сигурност те имаха отношения, каквото и да твърди ММА боецът сега. Изведнъж той решава да скъса с нея, но избира особено брутален вариант.

Обявява пред цяла България, че няма нищо общо с Виктория и тя лъже за връзката им. Христина Русева стои в дъното на тази скандална история и това го призна самият Емил Русев, писа изданието Hotarena.net.

Той се изпусна, че когато тя напуснала Базата се погрижила да се срещне с Борислав Иглев и да го уговори да създаде тази интрига. Изглежда на гаджето на Джумпарова толкова му е пукало за нея, щом веднага се е вързал на Христина Русева.

Факт е обаче, че тя е замесена и има съществен принос да се стигне дотук. Когато Джумпарова излезе ще й се стъжни, научавайки истината, но вече няма връщане назад.

Тя остана потресена, че може да й бият шута толкова нелепо и грозно. Сякаш не й стигаха вълненията в Къртицата, а и трябваше да преглътне и това.

В крайна сметка виновна основно е уж хрисимата Христина Русева...