март 29, 2024

Христина Русева започна да се издава, че е Къртицата

https://kliuki.net/kliuki/hristina-ruseva-zapochna-da-se-izdava-che-e-karticata/143038 Kliuki.net
Христина Русева започна да се издава, че е Къртицата

Христина Русева започна да се издава, че е Къртицата, зрителите разкриха двойната й игра

Христина Русева все повече привлича подозренията на зрителите и участниците, че може да е Къртицата. Съпругата на Емил Русев се оказа заподозряна отново, особено след като почти успя да заблуди всички, че е невинна жертва в триъгълника — Емил — Виктория — Христина.

От самото начало Христина се държи доста противоречиво, което озадачава зрителите. В игрите тя уж се раздава до край, но всъщност умело саботира участниците според аудиторията, чрез скандали и интриги.

[caption id="attachment_65064" align="aligncenter" width="300"]Христина Русева започна да се издава, че е Къртицата Христина Русева започна да се издава, че е Къртицата[/caption]

„Тя създава интриги и конфликти, предизвика напрежение и по този начин разконцентрира останалите“ „Няма нужда да проваля мисиите, нито да се прикрива особено, тъй като групата не е особено мотивирана да търси Къртицата,тъй като са обсебени от битовите драми“, пишат из мрежата.

[caption id="attachment_65062" align="aligncenter" width="300"]Интригите, които плете предизвикаха подозрения Интригите, които плете предизвикаха подозрения[/caption]

Като доказателства, че Христина е Къртицата, зрителите посочват опитите й да насади страх у Марина срещу Емил Каменов, както и пълния й непукизъм от присъствието на Виктория Джумпарова. „Още като я видя за първи път, изглеждаше, сякаш е очаквала присъствието й“, „Емил се смрази, а тя остана абсолютно спокойна, сякаш я чакаше“, пишат други.hristina_survivor_02

На феновете им прави впечатление също така, че Христина се проявява като изключително силен характер и играч, но на моменти показва безпричинна слабост и започва да плаче, когато насочат подозренията си срещу нея. „Голяма актриса е, умело ги заблуждава, а драмата с Виктория е перфектен параван за ролята й“, коментират те. Маниерът на Христина да привлича съюзници и да прави опити да  ръководи събитията, също провокира подозренията на феновете на предаването.

Според тях жокерите също водят към нея — Христина се е снимала на корица на списание, била е и блондинка. Освен това тя самата казва след "Сървайвър", че е изключително калена психически и способна да издържа във всякакви ситуации, независимо колко са трудни психологически.