април 23, 2024

Христина Витанова плаши без грим и с бръчки (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/hristina-vitanova-plashi-bez-grim-i-s-brachki-snimka/145174 Kliuki.net
Христина Витанова плаши без грим и с бръчки (Снимка)

Христина Витанова е доста далеч от блестящия си вид от преди годиниХристина Витанова се съсипа покрай драмите си с Благой Георгиев

Христина Витанова по принцип се водеше за една от най-привлекателните родни футболни половинки. Въпреки многото корекции, които направи по външния си вид, вече бившата на Благой Георгиев се радваше на всеобщото одобрение на повечето от феновете. Които не можеха да разберат защо Джийзъса не спира да й изневерява с всякакви знайни и незнайни търсачки на слава. При положение, че в дома си има привлекателна жена като гимнастичката.

[caption id="attachment_83548" align="alignright" width="300"]Христина Витанова плаши без грим Христина Витанова плаши без грим[/caption]

Е, и това стана ясно. Папарашко фото на Христина Витанова показа как всъщност изглежда многострадалната съпруга в ежедневието си. Когато не е скрита зад тонове грим и без намесата на фотошоп. Картинката обаче далеч не е такава, каквато си я представят феновете.

Без грим и прическа Христина Витанова изглежда повече като отрудена средностатистическа домакиня, видяха от hotarena.net. А не като блестяща красавица, какъвто имидж се опитва да поддържа.

Бдителни папараци изловиха гимнастичката на излизане от дома. Лицето на бившата на футболиста изглеждаше ужасно бледо, с бръчки и отпусната кожа. Отдалеч, се забелязваше, че Витанова не е сложила и капчица грим и този факт допълнително подчертаваше ужасния вид на лицето й.

За капак цялата физиономия на измамената жена беше подпухнала, сякаш цяла нощ е плакала. Феновете й веднага побързаха да обвинят невярната й половинка, че е виновен за състоянието на любимката им. Както знаете, Благой и Христина се разделиха окончателно преди няколко месеца след като наяве излезе скандалната изневяра на футболиста с моделката Биляна Евгениева.

Това дойде в повече на гимнастичката и тя изрита ритнитопковеца от дома им. Вместо да си посипе главата с пепел обаче, Благой взе, че заби невръстната Куини Алис. И на всичкото отгоре не спира да парадира с новата си връзка и да показва колко е влюбен в 18-годишната ученичка. А това със сигурност се отразява на майката на децата му, убедени са форумци.