декември 09, 2023

Християн Гущеров искал да се жени за Алисия, не за Мара

https://kliuki.net/kliuki/hristiyan-gushterov-iskal-da-se-zheni-za-alisiya-ne-za-mara/145910 Kliuki.net
Християн Гущеров искал да се жени за Алисия, не за Мара

Християн Гущеров още не може да забрави бившата си, която го заряза заради Божинов

Християн Гущеров бил луд по Алисия, искал нея за съпруга

Християн Гущеров е искал да се ожени за Алисия! Новозилюпеният съпруг на Мара Отварачката всъщност така и не е успял да прежали бившата си, от която всъщност мечтаел да направи госпожа Гущерова. А не от колежката й, която се натискаше упорито за заветния пръстен, въпреки че богаташът доста време се ослушваше и отказваше да й предложи.

[caption id="attachment_88347" align="alignright" width="300"]Християн Гущеров искал Алисия, не Мария Християн Гущеров искал Алисия, не Мария[/caption]

Е, упоритостта на Отварачката все пак се увенча с успех, макар че тя много добре знае, че е просто заместител на Алисия, категорични са в бранша. Която все още е в ума на Християн Гущеров, макар той да не си признава. Това е и причината Мария да не може да трае колежката си, за която знае, че е успяла да влезе под кожата на милионера още преди да си направи и една пластична операция.

Заварката между Алисия и Гущеров става една година преди все още неизвестната Ася да забие Валери Божинов. Всъщност богаташът е привлечен именно от естествения вид на момичето от Вакарел и дългите й руси коси и започва често да я посещава в апартамента й в Дружба. Алисия пък винаги го посреща с вкусно, домашно сготвени манджи и за нула време успява да го омае. Дотолкова, че дебеличкият богаташ вече крои планове да направи от изпълнителката своя съпруга.

По това време някъде на небосклона обаче се появява Валери Божинов. Алисия се влюбва като ученичка в атлетичния, обещаващ футболист и избира любовта пред богатството. Зарязвайки Християн Гущеров, който все още не може да понесе факта, че е бил отхвърлен. Тъй като е свикнал жените да се домогват до него (и до парите му), научиха от Hotarena.net.

И до ден днешен Християн Гущеров говори с възхищение за Алисия, което пък буквално влудявало Мария. Отварачката така и не може да преживее, че е не е първият избор за госпожа Гущерова на съпруга си.