май 03, 2024

Христо Сираков представя друга за годеница - да не бере срам!

https://kliuki.net/kliuki/hristo-sirakov-predstavya-druga-za-godenica-da-ne-bere-sram/144041 Kliuki.net
 Христо Сираков представя друга за годеница - да не бере срам!

Христо Сираков се наложи да представя друга за годеница, понеже Биляна Евгениева му скрои такъв мръсен номер

Христо Сираков и Биляна Евгениева вдигнаха годеж за чудо и приказ, а после тя му скрои такъв мръсен номер, че сега всички говорят за това...

Малко преди да гръмне окончателно историята с Биляна и Благо Георгиев, Христо Сираков се опитал да спаси положението, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_73718" align="alignright" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков представя друга за годеницата си, да не бере срам
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Той се надявал, че ще се сдобрят с Биляна Евгениева и докато тя хойка по чуждо, той излизал с друга, която представял за годеницата си. Биляна не е толкова известно лице и номерът минавал, защото дамата приличала на нея.

Ето как ги засякохме на събитие, а Христо Сираков обясняваше на папараците, че това до него си е Евгениева и всичко между тях е наред. Дни преди това се разчу, че тя флиртувала в дискотека с Благо, а Ицо Стоте манекенки направил всичко възможно да замаже резила.

„Нали се сещате, че той е донжуан-ът, няма как да признае падението си в светските среди, защото утре всяка ще се гаври с него. Сираков беше свикнал той да ги забива и захвърля, но вече е не само на възраст, но и има много по-заможни и красиви от него! Биляна е първата, която му даде урок и го сложи на място!”, сподели ни читател, който добре познава ситуацията отвътре.

Изглежда Христо Сираков преживява най-трудния си момент, откакто бройка жените. Довчерашният плейбой е свален на колене, да се чуди как да се оправя с неверниците около него...

През леглото му са минали стотици от родните красавици, а сега една танцьорка го направи на пет стотинки, подиграват му се в мрежата. Аферата на Биляна и Благой едва ли ще издържи дълго, но на Сираков това отношение ще му държи влага доста време, убедени са всички.

Вижте коя представя за своя годеница Христо Сираков!