април 19, 2024

Христо Сираков прежали Биляна, хвана си продавачка (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/hristo-sirakov-prezhali-bilyana-hvana-si-prodavachka-snimka/144238 Kliuki.net
Христо Сираков прежали Биляна, хвана си продавачка (Снимка)

Христо Сираков се отказа от тунингованите златотърсачки, новата му е съвсем обикновено момиче

Христо Сираков набързо забрави невярната си бивша годеница Биляна Евгениева. Бизнесменът прежали моделката и вече се радва на нова любов, издават го негови близки. Новото момиче до Христо Сираков, за разлика от предишните му, е съвсем обикновено. Госпожицата се казва Дима и се издържа като продавачка в един от магазините на богаташа на морето.

[caption id="attachment_77490" align="alignleft" width="300"]Христо Сираков е щастлив с Дима Христо Сираков е щастлив с Дима[/caption]

Дима няма грам силикон или други пластични операции по себе си и е изключително скромна, разкриват запознати. Именно това се харесало най-вече на Ицо Стоте манекенки, на който му било писнало от използвачки, които са с него само заради парите му.

Приятелите на Христо Сираков разказват, че той изглеждал напълно преобразен с русокосата Дима и дори се кълнял, че намеренията му към нея са сериозни, научиха от ПИК. Припомняме ви, че бизнесменът се раздели с моделката Биляна Евгениева след жесток скандал след като лъсна изневярата й с футболиста Благой Георгиев.

Ритнитопковецът обаче набързо й се насити и й би шута, след което невярната моделка се опита отново да се върне при Христо Сираков, молейки го за прошка. Бизнесменът обаче беше непреклонен.