май 03, 2024

Христо Сираков си намери майстора с Биляна – край с прякора му!

https://kliuki.net/kliuki/hristo-sirakov-si-nameri-maystora-s-bilyana-kray-s-pryakora-mu/143457 Kliuki.net
Христо Сираков си намери майстора с Биляна – край с прякора му!

Христо Сираков си намери майстора с новата си половинка Биляна, която вече следи зорко телефона му

Христо Сираков си намери майстора с новата си половинка Биляна!

Младата красавица не смята да си губи времето и да го дели с всичките Стоте манекенки... Край с прякора му, научи Kliuki.net.

[caption id="attachment_68696" align="alignright" width="300"]Христо Сираков си намери майстора с Биляна Христо Сираков си намери майстора с Биляна[/caption]

Годеницата на Сираков успяла да го принуди да си премахне всички номера на дами от телефона. Така тя нямало да ревнува, а той щял да бъде напълно спокоен за връзката си, сподели самият той, писа изданието lifestyle.bg.

Христо Сираков изтрил съмнителните контакти и нямало опасност от скандали заради трети лица между тях. Поне засега. Той дори предпочитал вече домашния уют и скоро нямало да се вясва из нощните клубове, които му бяха като втора къща.

Веселбите из заведенията оставя в миналото и гледа напред към съвместния си живот с Биляна. Дали да му вярваме на думите и намеренията, само времето ще покаже, но щом лично си го признава, значи е вярно.

Биляна пък тепърва ще свиква със светския интерес към личността на Христо Сираков, който почти винаги движеше е с някое "свежо" гадже.

Необяснимо по какви причини, но моделките все му се лепяха, ала сега това няма как да се случи, тъй като Биляна ще бди над своя кавалер. Двамата ще вдигат сватба, но още пазят в тайна детайлите около нея.

Никой не знае евентуалната дата и къде ще се проведе тържеството, но рано или късно ще се разбере и ще видим в бяла рокля Биляна на Христо Сираков.