юни 26, 2024

И Алекс Гърдева насмете Алек и мама: Кастрираха ни мъжете! (Психоложката с топкоментар за злополучния финал – Подробности)

Неочакваната развръзка в “Ергенът” провокира и бившата участничка да вземе думата

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-aleks-gardeva-nasmete-alek-i-mama-kastriraha-ni-mazhete-psiholozhkata-s-topkomentar-za-zlopoluchniya-final-podrobnosti/223455 Kliuki.net
И Алекс Гърдева насмете Алек и мама: Кастрираха ни мъжете! (Психоложката с топкоментар за злополучния финал – Подробности)

Алекс Гърдева не спести критиките си към Младенов и безцеремонната му родителка. По думите ѝ няма нищо лошо в това всеки да направи определен избор и да го отстоява. Проблемът обаче идва от начина, по който тазгодишният ерген съобщи решението си на Магдалена и Надежда.

Липсата на смелост да застане пред тях и да ги уведоми лично, говори само, че е слаб мъж. Не е за подценяване и фактът, че допреди часове все пак сякаш им е свалял звезди и дори с езика на тялото си е показвал, че ги харесва. Според психоложката целият проблем в случая се дължи на отношенията между майка и син. В крайна сметка живеем в реалността на 2024 година, където е безумно да се разсъждава по този начин. Майката безспорно иска да защити сина си, но в крайна сметка постига единствено кастрацията му. При положение че е разбираемо да се страхува, все пак мнението ѝ е резултат само от собствените ѝ ограничения и травми от миналото.

Така Алекс Гърдева признава, че е потресена от всичко, показано в ефир. По думите ѝ съжалява, че е гледала епизода, още повече че поведението на Алек е изложило цялото предаване. Все пак “Ергенът” е риалити, посветено на любовта, а в крайна сметка завърши трагично. Според Гърдева всеки е забелязал и типажа, който следва настоящият ерген – руси и по-опитни жени. За съжаление, той няма смелостта да застане зад потребността си.

Източник: plovdiv24.bg