март 30, 2023

И Никол взе да се КИКЕРИ като Златка пред камерите (ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/i-nikol-vze-da-se-kikeri-kato-zlatka-pred-kamerite-video/137015 Kliuki.net
И Никол взе да се КИКЕРИ като Златка пред камерите (ВИДЕО)

Докато зрителите плакнат окото по формите на Никол, тя разказва за отношенията й с гаджето й Ангел

[caption id="attachment_14355" align="alignleft" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова заголи баджак[/caption]

Никол Станкулова взе пример от Златка Димитрова и нахлузи късите панталонки. Синоптичката започна да се кикери пред камерите на ВИП Брадър по примера на плеймейтката и да си показва срамотиите. Очевидно Никол се е амбицирала да спечели риалити шоуто и виждайки, че при Златка това работи, е решила да пробва и тя.

Видео с еротичните кадри бе излъчено на сайта на ВИП Брадър. Никол се е излегнала на шезлонг и се е разкрачила пред камерите, облякла ултра къси дънкови панталонки, като онези на Златка.

Докато зрителите плакнат окото по формите на Никол, синоптичката разказва за отношенията й с гаджето й Ангел. Баровецът по прякор Малкия гларус обичал да се разхожда с половинката си. „За съжаление, и двамата сме много непостоянни. Тръгнем за някъде, спрем да похапнем, и на двамата ни се доспива и се прибираме обратно”, разказва Никол, докато се кикери пред камерите.

Припомняме, че наскоро Злати взриви нета със секси късите си панталонки, които при всяко нейно движение откриваха гледка към най-интимните й части. Въпреки че всички са виждали десетките й голи сесии за еротични списания, интересът към голотиите на Златка не спира.

А сега Никол Станкулова пое фронта.