септември 24, 2023

И Софи Маринова ударно напомпа джуки (Певицата едва говори от пластики – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/i-sofi-marinova-udarno-napompa-dzhuki-pevicata-edva-govori-ot-plastiki-video/166492 Kliuki.net
И Софи Маринова ударно напомпа джуки (Певицата едва говори от пластики – Видео)

И Софи Маринова се озова в отбора на напомпаните си колежки

Видно е, че и тя се подведе по модерните напоследък “набухватели” за лице. Ако съдим по включванията ѝ в социалните мрежи, лицето ѝ е добило формата на пълен овал и където е могло да се инжектира нещо, вече е направено. Устните на Софи Маринова далеч не са това, което бяха. На практика устата ѝ изглежда толкова безформена и подута, че ѝ пречи да използва говорния си апарат. Въпросният проблем е съвсем характерен за жените, които са се подхлъзнали по отношение на “набухвателите”. Колкото и да си мисли, че е супер, певицата бързо се изгубва в речта си, докато си изговори всичко. И реално шпреха доста по-бавно, отколкото я познаваме.

Не само устните обаче са били озорени с пластики. Макар кожата ѝ да изглежда безупречно опъната, не може да не се отчете, че филърите са ѝ дошли в повече. Ако продължава така, Софи Маринова съвсем скоро ще клъцне и носа си и тогава ще залагаме на коя фолкаджийка прилича. И ако корекциите идват, за да изглежда актуална, леко се е пооляла в избора си. Проблемът с количествата набухвател е всеобщ и всяка вървежна мацка в бранша е червен сигнал за опасност.