април 27, 2024

И това доживяхме! Гледаме на живо как Николета ражда!

БТВ ще излъчи в риалити раждането на Николета Лозанова

https://kliuki.net/kliuki/i-tova-dozhivyahme-gledame-na-zhivo-kak-nikoleta-razhda/212463 Kliuki.net
И това доживяхме! Гледаме на живо как Николета ражда!

Провокация за зрителите от страна на БТВ с новото риалити, което подготвят от телевизията. В него ще се проследи бременността на Николета Лозанова, а в ефир ще бъде излъчено и самото раждане на модела.

 

За новото предаване от телевизията подготвят специална къща. Съгласието си да се настанят в нея са дали Николета Лозанова и Николай Михайлов. Те ще са главни герои в новото риалити. Зрителите ще проследят с най-малки подробности живота на двамата, както и специалния период от бременността на плеймейтката. За кулминация се подготвя именно моментът с раждането на Николета, на което свидетели ще станат милиони. Подробности относно метода, който са избрали, се пазят в тайна.

 

Николета обяви преди седмица, че с Ники Михайлов очакват дете. Плъзнаха слухове, че плеймейтката чака близнаци, а част от конспирациите включват и зачеване чрез инвитро процедура.

 

Ако информацията за новото шоу се потвърди, Николета ще бъде първата българка, чието раждане на дете ще бъде излъчено по телевизията. На запад от доста време има подобен тип риалити предавания, но за нашата страна това ще бъде сензационно. 

 

Припомняме, че Николета има 11-годишна дъщеря от предишната си връзка с приятеля на Ники Михайлов – Валери Божинов.

 

Източник: dama.bg