април 19, 2024

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд официално сгодени, планират бебе

https://kliuki.net/kliuki/ian-somarholdar-i-niki-riyd-oficialno-sgodeni-planirat-bebe/145959 Kliuki.net
Иън Сомърхолдър и Ники Рийд официално сгодени, планират бебе

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд потвърдиха, че ще се женят, сватбата е през юниИън Сомърхолдър и Ники Рийд планират да си направят дете тази година

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд официално потвърдиха новината, че са сгодени. Двамата актьори, които се залюбиха едва преди шест месеца, потвърдиха, че планират сватба и то в най-скоро време. Според близките им събитието ще се състои през юни тази година, а влюбените вече мислят и за наследник.

[caption id="attachment_88709" align="alignright" width="300"]Иън Сомърхолдър и Ники Рийд ще се женят Иън Сомърхолдър и Ники Рийд ще се женят[/caption]

По време на ежегодния Catdance филмов фестивал в Парк Сити, Юта, звездата от вампирската сага "Здрач" не успя да скрие вълнението си, че в най-скоро време ще се види булка. И не сдържа и чувствата, които изпитва към годеника си. "Иън е най-невероятният мъж, който се е раждал някога на тази планета, аз съм такава късметлийка, обичам го", редеше пред камерите развълнуваната актриса.

Тя отказа да сподели повече детайли около предстоящата сватба като загатна само, че тя и Иън планират да станат родители още тази година. Което означава, че двамата вече правят опити за бебе или поне ще ги започнат в най-скоро време, научиха от hollywoodlife.com.

Иън Сомърхолдър и Ники РийдНики сподели още, че след сватбата тя ще вземе фамилията на бъдещия си съпруг като ще я добави с тиренце към своята. И ще стане Ники Рийд-Сомърхолдър. Нещо, което хубавицата няма търпение да направи. Самият Иън също бил много доволен от решението й, тъй като за него е от изключително значение съпругата му да носи името му, разкриват близки до двойката.

Припомняме ви, че Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се загаджиха преди едва шест месеца като от тогава насам са неразделни. Новината за връзката им обаче не се хареса на бившата на хубавеца - нашенката Нина Добрев, която не можа да преглътне факта, че бившият й я замени с нейна приятелка. И отказа да контактува и с двамата.

Как ли ще й се отрази новината за сватбата им, чудят се феновете?