март 28, 2024

Иън Сомърхолдър подлуди фенките с плажна визия (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/ian-somarholdar-podludi-fenkite-s-plazhna-viziya-snimka/144503 Kliuki.net
Иън Сомърхолдър подлуди фенките с плажна визия (Снимка)

Иън Сомърхолдър не спира да провокира фенките след раздялата си с Нина Добрев

Иън Сомърхолдър за пореден път подлуди фенките си. Хубавецът не спира да провокира с визията си, особено след раздялата с Нина Добрев. Хубавецът нон стоп публикува свои предизвикателни фотоси в онлайн пространството, които определено не оставят почитателките му безразлични.

[caption id="attachment_79208" align="alignleft" width="300"]Иън Сомърхолдър провокира с визия Иън Сомърхолдър провокира с визия[/caption]

Един от последните кадри на Иън Сомърхолдър най-вероятно е от почивката му. На него симпатягата е във водата, като ризата му е загадъчно разкопчана. Естествено, с цел да разкрие част от тялото му. Дамската част от потребителите не остана безразлична към видяното. "Добре, че имам здраво сърце. Иначе със сигурност щях да се нуждая от доктор", не крият възхищението си почитателките.

Които отбелязват, че любимецът им е станал още по-провокативен след раздялата си с родната хубавица Нина Добрев. Иън Сомърхолдър действително не спира да разпалва въображението на дамите откакто го раздава ерген. Според голяма част от форумци, актьорът съвсем целенасочено се държи по този начин, за да дразни бившата си.

За която все по-упорито се говори, че има връзка с колегата си Орландо Блум. Връзка, която със сигурност не се нрави особено на бившия й.