април 23, 2024

Иън Сомърхолдър заби приятелка на Нина! (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/ian-somarholdar-zabi-priyatelka-na-nina-snimki/144408 Kliuki.net
Иън Сомърхолдър заби приятелка на Нина! (Снимки)

Иън Сомърхолдър и Нина Добрев бяха сред най-добрите приятели на Ники Рийд и вече бившия й съпруг

Иън Сомърхолдър си има ново гадже! При това не коя да е. Хубавецът е забил звездата от "Здрач" Ники Рийд, която на всичкото отгоре е приятелка на бившата му Нина Добрев. Иън и Нина бяха сред най-близките на Ники и вечебившият й съпруг Пол Макдоналд.

[caption id="attachment_78587" align="alignleft" width="300"]Иън Сомърхолдър и Ники Рийд Иън Сомърхолдър и Ники Рийд[/caption]

Двете двойки бяха засичани доста често да вечерят и да се забавляват заедно. Не е ясно дали още тогава между Иън Сомърхолдър и Ники не са прехвърчали искри. Самата актриса обяви преди около месец, че е подала молба за развод. Рийд, прочула се като сестрата на Робърт Патинсън от вампирската сага "Здрач", не пожела да коментира причините, довели до разрива между нея и съпруга й. Както и дали връзката й с Иън Сомърхолдър има нещо общо.

Бдителни папараци вече успяха да изловят новоизлюпената двойка. От кадрите се вижда ясно, че очевидно Иън и Ники са повече от щастливи заедно и се наслаждават на любовта си, видяха от Блясък. Самите те обаче към момента отказват всякакви коментари за аферата си. Най-вероятно, за да не нараняват допълнително бившите си половинки.

[gallery link="file" ids="78588,78589,78590"]