май 02, 2024

Илиян Киряков саботира водната мисия! Той ли е Къртицата?

https://kliuki.net/kliuki/iliyan-kiryakov-sabotira-vodnata-misiya-toy-li-e-karticata/143133 Kliuki.net
Илиян Киряков саботира водната мисия! Той ли е Къртицата?

Илиян Киряков умишлено провали водната мисия

Мисията на Илиян Киряков и Георги в „Къртицата“ предизвика доста коментари вчера. Футболистът неочаквано провали изпитанието с водната клетка, въпреки че бе на крачка от успеха.

Във водното изпитание Илиян си партнираше заедно с ММА боеца Георги, който почти успя да спечели мисията. И единствено намесата на Киряков, който отказа да издържи само още няколко секунди под водата провали мисията.

„Киряков е Къртицата“. „Беше твърде видимо и твърде показно, просто се издаде“, коментират зрители в мрежата. „Нямам никакво съмнение, че Киряков е Къртицата, жокерите си бяха чиста заблуда“, коментират още зрители в мрежата.

[caption id="attachment_65909" align="aligncenter" width="300"]Илиян Киряков провали водната мисия Илиян Киряков провали водната мисия[/caption]

Въпреки че зрителите номинираха Христина за Къртицата, тъй като уликите водеха и към нея, феновете са категорични, че Илиян просто се е уморил от ролята на Къртицата. „Беше прекалено видно поведението му в мисията, сам се издаде“, категорични са феновете.

[caption id="attachment_65910" align="aligncenter" width="300"]Жоро разочарован от провала Жоро разочарован от провала[/caption]

По всичко изглежда, че футболистът ще се окаже наистина саботьорът в изпитанията. А провалът в мисията с клетката, бе достатъчно показателен. „Ако беше позволил да се спечели тази мисия, търсенето на Къртицата, щеше да продължи още дълго“, смятат зрители в мрежата. Фактът, че Илиян Киряков провали изпитанието и за Георги, който почти го бе спечелил насочи подозренията на зрителите и цялата група към футболиста.