април 23, 2024

Илиян Найденов взема сина на Джулиана Гани (Бившият й заведе дело за родителските права, моделката не можела да се грижи за Давид)

https://kliuki.net/kliuki/iliyan-naydenov-vzema-sina-na-dzhuliana-gani-bivshiyat-y-zavede-delo-za-roditelskite-prava-modelkata-ne-mozhela-da-se-grizhi-za-david/165693 Kliuki.net
Илиян Найденов взема сина на Джулиана Гани (Бившият й заведе дело за родителските права, моделката не можела да се грижи за Давид)

Илиян Найденов иска да получи пълни родителски права над Давид

Нов удар срещу Джулиана Гани нанесе фитнес инструктора Илиян Найденов. Монтанският мачо е завел дело срещу бившата си в отговор на нейното за бракоразвод. Искането му обаче е свързано със сина им Давид, а именно изцяло да получи родителските права. [caption id="attachment_191625" align="aligncenter" width="350"]илияна найденов джулиана гани син Снимка: Инстаграм[/caption] Тези дни Гани е получила призовката от съда по повод делото и е изтръпнала от мисълта, че е застрашена да загуби родителските права. Според инструктора, тя не можела да се грижи за 2-годишния им син и затова иска да й отнеме тази функция. Припомняме ви, че Давид продължава да е при баща си в Монтана. Таткото отказва да го върне на майката, като към момента й позволява единствено да го види за известно време и то в негово присъствие. Първоначално плейбойката жалеше в социалната мрежа за ситуацията, но след като изпробва всевъзможни начини да си върне сина, остави нещата такива каквито ги завари след прибирането си от Монако, от където засече любимия да й изневерява.